dissabte, 16 d’octubre del 2010

Al CAE hem creat escola

Publicat a Regió 7 (19-10-2010)

Repassant alguns dels meus primers escrits d’aquesta secció n’he trobat un de l’any 2003 en el qual parlava de la primera edició de la setmana de jocs al carrer i de la posada en marxa del que serien les nits de joc. I ho explicava amb la boca petita, amb el temor que provoca explicar una activitat que comença i que no se sap massa com anirà, però sobretot, amb la por que teníem en aquells temps de ser vistos com una mena de “frikis”, de gent rara que es troba per jugar quan això de jugar és cosa de nens!!!

Aquell article llegit set anys més tard m’ha fet pensar en la feina que en aquests anys hem fet des del CAE al voltant del joc. I la veritat és que ens fa sentir orgullosos del que hem avançat. Ja portem vuit edicions de la setmana de jocs, amb una forta acceptació, participació i, també ho pensem, amb un nivell mot alt de qualitat. Per la seva banda, les nits de joc s’han fet un lloc en l’oferta d’oci de la ciutat. Aquest mes hem començat la vuitena temporada, amb un nou emplaçament, i amb una molt bona salut. A més a més, aquestes dues activitats s’han anat complementant amb altres propostes lúdiques com les 12 hores de joc, el cap de jocs, el torneig de Carcassonne de la Llum, etc.

Però per sobre de tot, el que crec que és més important és que hem estat capaços d’engrescar a un munt de persones -adolescents, joves, adults, gent gran- a jugar. I a fer-ho amb tota la normalitat i naturalitat, sense que es vegi com una cosa estranya. I no només en les nostres activitats. També a casa, entre amics, etc. Al CAE estem contents perquè hem creat escola: escola del joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada